FOLLOWER

yhum !!! yhum !!! deliciouso

CHOCOLATE FUDGE 



nampak gambar kat ats nie??
sedap an..
cokelat adalah feveret sy.
(mane ta naik berat aq)
hehe
nak taw sape bagi??
hehe ade la...
(tapi ade ke org nk bg)
haha
disbbkn tlalu epy dpt kek to, so sy pon ta smpt nk snap gambar real d kotak..
but nie la kek nye...
sy nak lagi boleh ta ??


anyway ..
TERIMA KASIH SGT !!

Assalamualaikum ..




♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

friend giveaway


ASSALAMUALAIKUM !!
wah !!! ahli gusti saya... thankz pada nurulz sbb meng-tad sy..  


 Syarat syarat :

1-WAJIB jadi follower blog ini :) Aku taknak plak ada yang tertinggal bila result dah keluar nanti

2-Buat 1 entry pasal giveaway nie , simple simple je dah cukup

3-Letakkan banner di atas kat entry korang nanti [linkback ke entry nie ya] Sidebar tidak perlu

4-Tag seorang je rakan anda (aku tau ramai yg kadang malas nak tag , hehe)
And pastikan rakan anda tahu dia ditag

5-Tinggalkan link entry anda pada comment entry nie serta ID follower ya

 Simple kan ?




++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jeng !!! jeng !!!





SAHABAT  adalah seseorang yang sentiase berada disamping kita 
walaupun dalam kesusahan.
SAHABAT adalah segala2nye.

terima kasih kawan !


mangsa saya adalah




babai..








♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

Kontest Blog terkemas

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

blog terkemas?? kemas ke blog saya nie..
haha





lihat lebih lanjut tentang kontest diatas..


dengan besar hatinye setelah melihat blog anda,
sy telah meng-tad:




untuk join kontest di atas..

yang laen pon boleh join:)
enjoy the contest..




thankz pada yg meng-tag saye.. 
taaaaraaaaa.... ini la contest yg sy dapat.. 
walaupun sbtol2nye blos sy tak kemas mane pon...
masih dlm proses belajar... hehe





♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

terima kasih atas jemputan kamu wahai CIK PIEQA


PEACE IT`S MINE  !!!

detail about this contest.. 


dengan sejujur-jujur hati ini, sy menjemput :






untuk menyertai contest di atas..

TERIMA KASIH..:)






♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...