FOLLOWER

friend giveaway


ASSALAMUALAIKUM !!
wah !!! ahli gusti saya... thankz pada nurulz sbb meng-tad sy..  


 Syarat syarat :

1-WAJIB jadi follower blog ini :) Aku taknak plak ada yang tertinggal bila result dah keluar nanti

2-Buat 1 entry pasal giveaway nie , simple simple je dah cukup

3-Letakkan banner di atas kat entry korang nanti [linkback ke entry nie ya] Sidebar tidak perlu

4-Tag seorang je rakan anda (aku tau ramai yg kadang malas nak tag , hehe)
And pastikan rakan anda tahu dia ditag

5-Tinggalkan link entry anda pada comment entry nie serta ID follower ya

 Simple kan ?




++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jeng !!! jeng !!!





SAHABAT  adalah seseorang yang sentiase berada disamping kita 
walaupun dalam kesusahan.
SAHABAT adalah segala2nye.

terima kasih kawan !


mangsa saya adalah




babai..








♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

2 in love :):

Ummi Izzah said...

jgn 'kawan makan kawan' sudah lah kan...

ida said...

SIS UMMI :insyaALLAH ta kn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...