FOLLOWER

contest SMILE without TEETH

ASSALAMUALAIKUM  ...

SMILE without TEETH bermaksud .. senyum tanpa menunjukkan gigi anda..
saya terpilih .. kenapa ? tak tahu la .. yg pasti terima kasih kepada cik Mira sbb meng-tag saya tok kontest nie..

senyuman aq ni tak lah secomel korang yg pasti tutup la tanpa nampk gigi.. hehe


LIHAT LAH HASIL DARI TANGKAPAN

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+



nk tahu lebih lanjut tentang contest di atas



  • just upload gambar korunk SENYUM tanpa GIGI.
  • buat satu ENTRY. (simple sudeh) 
  • tag 5 orang,.=)
  • dateline 27.2.2011
simple an?
so aKu nk TAG,
sahabat yang lain iaitu ...




SEKIAN TERIMA KASIH ..




♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

-GOING OUT-

ASSALAMUALAIKUM PEMBUKA BICARA HARI INI...

CERITA :

lokasi pada 19 februari 2011 di zoo negara .. excited sbb sejak masuk belaja nie lama gile ta g zoo negara .. tambah pulak excited nk jmpe haiwan2 .. hehe kire best la ... mst bg korg takat zoo negara ape je ade.. bg aq kt zoo de binatang2 la..n hahaha.. jgn marah .. saje nk g sane sbb ta de tmpt lain nk tuju da .. ehhe

WELCOME TO ZOO NEGARA



membawa tempat yg dia ingin pergi ... tanggungjawab da selesai !! hehe










Pertunjukan pada waktu petang !! 


itu dia ... hehe asek berendam je badak to bile cuaca panas nie.. jeles sungguh sbb aq yg melihat dalam kepanasan .. haha sabo jo la.. 


saya dah melaksanakan tugas saya membawa awk .. penat tahu tak .. !!


kalau boleh nk g lagi tp 
kalau boleh jgk tak nak g 
pada waktu yg panas..

SEKIAN ..



♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

hello .. rest time wof ladiES...

ASSALAMUALAIKUM (Pembuka bicara hari ini )


Setelah sekian lame tidak melihat site nie.. wahhh.. sungguh chantek yg teramat la an.. ape2 pun sbelum start story kt ats to.. aq nk ucapkn selamat menyambut MAULIDURRASUL wat umat islam di malaysia dan di tempt lain.. hehehe.. 1ST of most say NO to valentine day ok.. jgn sambut valentine.. hahahadah terpesong dr story nie.. ( cewahhh ) back to the story balik.. byk yg terjadi minggu nie.. dgn ta cukup tido .. letih dgn assgnment yg ta berhenti mghantui fikiran aq... pape pon aq kuat adakala nye penat cgt.. SEMESTER 4 ni sungguh mencabar yg teramat.. subjek yg menguji minda2 aq yg ta pnh teruji nie.. tapi mase tok enjoy bersama kengkawan wajib ada.. hahahaha... tengok je aktiviti nie ( konon penat la ni ta nk cite ) haha... LAYANNN !!!!!









MALAM TELAH TIBA... JENG.. JENG ..
+
+
+
+
+
+
+
lokasi seterusnya..
.






BERSAMA KWN2 YG GILE2...


BERSAMA ROOMATE YG TERSAYANG



byk lagi gmbar nye tp nie je la da cukup !! hehehe..
ktorg fun gile malam to... semester yg fantastik bersama kwn2 jgk..( ta lupe kt abg2 moto.. ) best dpt kwn dgn korg ) hahaha,,, terima kasih juga sbb bg bg kami bergambar diatas moto to.. hehehe.. kwn2 kelihatan gembira cgt malm to.. sebelumpulang ke bangi , kami singgah di masjid As-Syakirin di KLCC utk menunaikan solat subuh.. ( jahat2 kami pon  de baik jgk ) perasan pulak... sampai sahaja dibilik , apa lagi nk tunggu katil memanggil2 kami.. hahaha... itu la kesah kami bersama... 


to mereka iaitu - Gea - Yana - Pika - Reen - Akma - Lin - shayunk korang ketat larh - 


nanti pergi lagi ok.. ahaks !!

SEKIAN ... TQ


♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...