FOLLOWER

STORY MORY

ASSALAMUALAIKUM...

Nak cerite nie .. tapi cerita ape yerk? tapi yang penting ida dah tamat semester 4 .. best kan ..

huhu.. cerita yang tak best sebab kena balik rumah .. balik rumah jadi bosan pulak .. sebab tak dapat wat ape yg menyeronokan... nak kerja tapi .. huhu tak leh pulak .. jadi .. kerja utama saya ON9 .. 

SO....
pagi2 bace surat khabar .. hati ni jadi sayu dengan kejadian yang ditimpa oleh anak-anak yatim.. pilu sgt selepas bace surat khabar metro pagi td ... mari la same2 kite sedekah AL-FATIHAH untuk mangsa-mangsa yang terkorban .. setiap ajal dan maut di tangan tuhan .. semoga ALLAH mencucuri rahmat ke atas mangsa yang terkorban..

baca lah artikal yang saya dapat ..



BACK TO OUR STORY :

nak cerita ... kertas final exam tersangat lah susah ..
pening kepala nie.. tapi sekarang sudah tamat..
hanya untuk sebulan jerk yerk NUR SYUHADA ..
jangan nak seronok sangat ..
semester depan lagi kena tahu tak !!!

tapi pape pun enjoy cgt dengat section 16..
opsss !! section 16 become to section 18..
love you all..
and tak lupa jugak kat kawan ida..
seronok mengabiskan masa dengan korang dekat rumah baru kita...




SAYANG KORANG ..



♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

2 may 2011

assalamualaikum..


hari nie ida nk cerita ...
tarikh kt atas to tarikh hari jadi abah ida...
tp sambut sekali dgn hari ibu ... 
( nk saving money )
paham2 la.. income turun bulan nie..:)
hehe ... tahun depan kite smbut lg yerk .
insya-ALLAH ...
anyway .. saya sayang keluarga saya ..
i love u abah and mama ..






p/s: to je akk n adek2 boleh bg..
hope abah suke ..:)
n hope mama pun suke ..
love u ..



♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

berakhir nye semester 4 (section 16)

ASSALAMUALAIKUM..
CERITA BERMULA ..
--------> masuk nie entry yang ketiga ida buat dlm sehari .. byk cerita nk dikongsi.. semoge korng enjoy dgn entry ida.. kalau ta suke korang boleh pergi .. maaf ... back to our topic !!!selesai sudah semester 4 .. opsss !! belum lg .. final tgh mnghampiri kami semue .. kpd lecturer yg mgajar kami .. thankz sbb mengajar dan memberi ilmu kpd kami .. tanpe mereka .. kami ta kn sampai ke semester ini .. actually nk ckp .. lecturer sem nie teramat la sporting .. msti mereke penat melayan kerenah kami .. but u all tetap the best .. sebelum tamat cerite nie .. lihat lah aktiviti kami sblum bpisah dgn mereka ..
maaf ayat ida nie berterabur sikit.. 

+
+
+
+
+
+
+
+
+
====================================


pemilihan kelas utk next sem..
section 16 will be coming section 18 .. love u both of them..


madam commercial law ( nurul fatehah bt ansari )

miss financial ( nurul fazlin bt ab mutalib )


SECTION 16 

SAYANG KORANG ...

thankz for your reading ..

that all ..

 .TATA .


♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

presentation enterprenuership 1 ..

entry ke 2

our presentation of de'chocolate ..
thnkz kawan ..
pape pon.. 
korng da wt yg terbaik ..
t kite akn wt lgh terbaik tok sem dpn ok ..

bermula disini .. ---->
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-









♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

TUGASAN : PEMBERSIHAN RUMAH KAMI ..

ASSALAMUALAIKUM ..
PEMBUKA BICARA HARI NIE ..
hah .. semalam selesai sudah aktiviti pmbersihan rumah ..
anyway .. 
malas nk cerita ..
tapi thankz tok kwn2 yerk kerana memberi kerjasama ..
hehe 
ta lupe jgk kwn yg lain ..
i love u all ..

SEE THIS -------->
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
===============================================

JENG ... JENG ... JENG ...










\





♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...