FOLLOWER

STORY MORY

ASSALAMUALAIKUM...

Nak cerite nie .. tapi cerita ape yerk? tapi yang penting ida dah tamat semester 4 .. best kan ..

huhu.. cerita yang tak best sebab kena balik rumah .. balik rumah jadi bosan pulak .. sebab tak dapat wat ape yg menyeronokan... nak kerja tapi .. huhu tak leh pulak .. jadi .. kerja utama saya ON9 .. 

SO....
pagi2 bace surat khabar .. hati ni jadi sayu dengan kejadian yang ditimpa oleh anak-anak yatim.. pilu sgt selepas bace surat khabar metro pagi td ... mari la same2 kite sedekah AL-FATIHAH untuk mangsa-mangsa yang terkorban .. setiap ajal dan maut di tangan tuhan .. semoga ALLAH mencucuri rahmat ke atas mangsa yang terkorban..

baca lah artikal yang saya dapat ..



BACK TO OUR STORY :

nak cerita ... kertas final exam tersangat lah susah ..
pening kepala nie.. tapi sekarang sudah tamat..
hanya untuk sebulan jerk yerk NUR SYUHADA ..
jangan nak seronok sangat ..
semester depan lagi kena tahu tak !!!

tapi pape pun enjoy cgt dengat section 16..
opsss !! section 16 become to section 18..
love you all..
and tak lupa jugak kat kawan ida..
seronok mengabiskan masa dengan korang dekat rumah baru kita...




SAYANG KORANG ..



♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

2 in love :):

Onitsuka_hana said...

a'a kan duk rumah kekadang boring gak..lg2 klu xda kawan kat umah

PatintuutPatin said...

syok bca blogg ko ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...