FOLLOWER

today

assalamualaikum pembuka bicara .. haha ... habuk sudah blog nie . actually baru rase nk update .. sbb kemalasan nk bercerita ... da hampir sebulan berlalu .. banyak ida tempuh hari2 ida bersama kawan-kawan serta teman rumah ... ( cehh skema ayat den .. ) bulan puasa pun bakal menjelang .. rasa sekejap je masa berlalu .. banyak yang perlu ida buat sebelum raya .. shopping raya pun belom lg .. nk di beritahu umur ni pon da mule meningkat ... dan makin meningkat setiap tahun .. haha exam pun da makin dekat jgk .. senang cite masa sangat cepat ... kalau lah boleh ida nk undur masa tu tapi tak boleh semua nye terlambat .. ida hanya mampu buat ianya jadi satu kenangan indah .. tahun nie raya ida tak sunyi .. ida ramai kawan-kawan dan family yang ida sayang ... lagi2 ada DIA yang sentiase disamping ida bila ida perlukan ... ida harap BULAN RAMADAN nie akan buat ida lebih bersabar dgn semua dugaan .. dan berharap BULAN SYAWAL nie jgk adalah raya yang terindah bg ida ... 



nanti ida update lagi bila ida ade masa ok... 
banyak nk cerita kat sini tapi masa tak mengizin kan..

selamat menunaikan ibadah puasa bagi umat islam ...
 jangan tak puasa pulak ...
 selamat beramal yerk kawan-kawan...

ASSALAMUALAIKUM...





♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

2 in love :):

Fathin Fazila Razali said...

kakak!! selamat ramadhan... akak, zyla rindu nak smbut ramadhan dgn akak smua... :(

syuhada @ ida said...

t dtg la buke sme2 ... ok dtg je ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...