FOLLOWER

sejenak bersama mereka


assalamualaikum readers sume ...
berhabuk sudah teman ida nie .. lame juga lah ida tinggal kan blog nie .. da masuk 4 bulan ... ohh ... rasa rindu yang tidak terhingga .. ida nak cerita ...
da last sem nie ida mula rindu kat kawan2 ida .. saat berpisah dgn mereka ta kan ida lupa kn ...
terutama budak rumah ...
rindu saat gelak tawa bersama mereka ... sedih sangat ..
lepas nie dah ta de assignment yang tertangguh , lepasnie da ta de nk hafal utk test ataupun final exam ...
bila da habis nie terasa lak rindu ..
tak tahu lepas nie dapat jumpe ke tak ...
da harap persahabatan kite akn kekal sampai bile2 yerk kawan ...
SUSAH SENANG KITE BERSAMA KAN ...
 korang adalah sahabat yang terbaik pernah ida ada ...
 ida tak akan lupakan saat kite duduk bersama ..
 disini ida nak mintak maaf kalau sepanjang perkenalan kite
 ade yang tersinggung, tersentap or pape je maafkan yerk ..


housemate saya ...

p/s: saya sayang sangat dengan persahabatan kite ...





♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

0 in love :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...