FOLLOWER

# saya dan mereka #

SANGAT MERINDUI MEREKA PAHAM TAK !!




really miss that time.. wlaupun ade org yang terkecuali .. ( haha )








itu sahaja nak cakap .. RINDU ..







-ILYMRJ-


♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

BERITA HOT !! (Perkahwinan Gay Ariff Alfian…)

assalamualaikumm..
hari nie berita tentang perkahwinan gay Ariff Alfian .. huhu .. ape nk jadi dengan dunia nie skunk .. belajar tinggi tapi otak ta de.. pilik betol... tak tahu nak cakap ape lagi hanya mampu berdoa supaya ALLAH Bukakan pintu hatinya untuk kembali ke pangkal jalan ..


nak tahu lebih lanjut tentang berita nie .. perkahwinan-gay-ariff-alfian-bukan-salah-ibu-mengandung ..




 *****************************************************



-ILYMRJ-

♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

## 17/12/2011 ##

Assalamualaikum.. ida nak cerita tentang acc churp-churp yg ida buat.. ida masih blur lg function churp-churp nie.. ok  TEKAN SINI DULU !! dan SINI .... :) 

Nuffnang dengan Churp - Churp nimerupakan iklan secara online melalui blog , facebook , twitter dan beberapa laman sosial yang lain.. Cuma , yang membezakannya , churp-churp ni , kita boleh pilih campaign mana yang kita nak iklan kan..( ayat nie credit to CIK LYSSA )

ida masih baru dalam dunia blog nie .. hehe baru sangat .. ta pro macam awk semua.. nak tahu ape to churp-churp ? ok tekan .. terima kasih ...  Kalau Churp - Churp , orang klik sekali campaign yang kita share  , dapat lah jugak hasilnya ...

baru je nie .. nanti kita tengok hasil yg ida dapat ok ..


pening kan .. macam nie la ida pening mase first2 daftar ...Kalau nak daftr awk semua boleh DAFTAR SINI .. OK .. 
lepas da daftar, invite kawan-kawan anda di link anda supaya anda dapat byk income .. hehe :) 

SELAMAT MENCUBA KAWAN-KAWAN ..


p/s:masih baru ..
 sila tunjuk ajar.. :)








-ILYMRJ-


♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

EXCITED!!


ASSALAMUALAIKUM semua ... hari tiba2 ida rase happy sangat .. sebab ape .. haha sebab ida tak sabar nak kawen ?? haha tak lah.. tak sabar nk kerje ... lame da dah tak keje .. akhir ida keje lepas SPM . nie da nk tamat study lagi la excited .. Akhirnye sampai gak impian ida utk tamat belajar ... yehuuu !!!! hooray !!! 

mood: excited sangat ..


tak sangka jugak yang follow blog ida dah jadi 500 .. wahhh .. terima kasih2 yek kepada yang follow .. maaf la yerk sbb ida baru ade mood nak ber-blog nie .. happyyy ..:)



satu hari nanti bakal tiba juge .. :)

p/s:this for you mama & abah






--ILYMRJ-



♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

part 2- saat berniaga bersama mereka- 15/12/2011


ASSALAMUALAIKUM..
NI ENTRY KEDUA HARI NIE .. :)

bosan2 nie la nk update banyak ..
maaf kalau korang sume tak terhibur ..
asalkan saya hepyy ...:) 
nanti bila da bz da jarang update lagi ta best kn kn ??
SO...nk cerita nie .. 
nie final project tok entreprenuership ... 
tugasan kami ialah berniaga selama 3 hari pada bulan ramadan .. 
banyak cabaran dan dugaan yang kami tempuh ..
hujan lebat .. tapi perniagaan kami berjalan dgn lancar ..
best berniaga dengan dorang .. 
sato team yang sangat best .. always bagi kerjasama yang tak ternilai.. 


GERAI K.I.T.A
-
-
-
-

missing nor azuren **


to dia azuren .. azuren dikecualikan masa nie sbb ade teknikal yang ta dapat nk dielakkn




love them ok .. :)


sayang sangat pada mereka



rinduuu saat ni kawan ..
big bos dalam grup nie AMER..
dan ta lupa jugak kat grup member lain... 
(YANA K,GEA,LIN,AKMA DAN AZUREN)
team yang sangat best ...
kalau boleh nak berniaga lagi tapi masa hanya diberi 3 hari .. 
penat2 pon hasil dan untung kami dapat ..
Happy sangat2 ... :)

p/s: nak mintak maaf kalau ade kekurangan masa berniaga to .. 
baru skunk nk mintak maaf .. 
sbb segan nk minatk maaf depan2.. :)
paling happy azuren da sembuh dari kesakitan yang dialami ..:)


**************************************************************



-ILYMRJ-



♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

my classmate - 15/12/201

hai bloggers sekalian .. 
hari ni ida nak cerita tentang classmate yang ida rase paling gempak bg ida ..
 byk kenangan bersama mereka .. 
nak cerita byk pon tak boleh nanti readers yg lain bosan membaca kan kan ..
ida upload gambar di bawah nie supaya rindu pada mereka akn terubat .. ( peacee!!! )
 so mari lihat foto2 di bawah nie ..

-
-
-
-
-
-
********************************************************




gambar kat atas nie masa
dinner pertama bagi kami section 16 & section 18
-----------------------------------------------------



------------------------------------------------------
gambar bawah nie masa classmate sume hiking kat BROGA HILL .. MEMORY WITH US .. :)



------------------------------------------------------
nota: (haha nota2 bagai .. biar la .. suka hati la nak letak ape.. hehe )
section 16-SEMESTER 4
section 18- SEMESTER 5 

class yang sangat gempak bagi ida .. ni je yang ida dapat upload .. banyak lagi gambar tok event kelas nie tapi nie je sempat ida tunjukkan .. ida harap persahabatan kite always jadi memory dalam hidup ..

LOVE THEM VERY MUCH <3<3

TAMAT SUDAH SEMESTER 5 DI KPTM, BANGI
....industry training will begin .. 

**********************************************************







-ILYMRJ-






♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

14 DECEMBER 2011



RINDU KENANGN BERSEKOLAH 

dah hampir 3 tahun aku tinggal kan zaman persekolahan ..
masing2 da ade kerjaya sendiri. aku doakan korang berjaya sato hari nanti
tiba2 sebak bila teringatkan saat dulu .. 


LIHAT FOTO DIBAWAH:
-
-
-
-
-
-
-
__________________________________________________________________________________



RINDU TAHU TAK !!!
__________________________________________________________________________________


-MASHA-
-SUSIE-
__________________________________________________________________________________


-EYZA A.K.A MADAM EYZA-
P/S: awk !!! dah jadi tunang orang kan ,, saya seronok kawan saya dah betemu jodoh ..
saya bila la kan .. hehe nanti jangan lupe jemput saya je g kenduri awk ...
ehehe cepat2 majlis to .. orang kata bertunang nie banyak dugaan ye yunk .. cepat2 kn .. haha

__________________________________________________________________________________


bergambar bersama kawan cantik..
hehe susah nak bergambar dengan awk kn susie .. pasnie tak tahu bile bole snap2 dengan awk .. :(
__________________________________________________________________________________


-JUE-
-RYSNA-

p/s: mereka seorang sahabat yang sangat sporting ..:)
__________________________________________________________________________________


lastly waktu nie besday rysna .. hepy dapat jumpe dengan korang dengan sekian lama nye .. hehe

to rysna: maaf la yunk ta de hadiah spesel to kaw.. big hug tok kaw yunk .. love u ..:)


sekian saja cerita ida hari nie..
terima kasih kerana sudi membaca

nantikan cerita selanjutnye tentang RUANG SAYA.


__________________________________________________________________________________




-ILYMRJ-


♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...