FOLLOWER

## 17/12/2011 ##

Assalamualaikum.. ida nak cerita tentang acc churp-churp yg ida buat.. ida masih blur lg function churp-churp nie.. ok  TEKAN SINI DULU !! dan SINI .... :) 

Nuffnang dengan Churp - Churp nimerupakan iklan secara online melalui blog , facebook , twitter dan beberapa laman sosial yang lain.. Cuma , yang membezakannya , churp-churp ni , kita boleh pilih campaign mana yang kita nak iklan kan..( ayat nie credit to CIK LYSSA )

ida masih baru dalam dunia blog nie .. hehe baru sangat .. ta pro macam awk semua.. nak tahu ape to churp-churp ? ok tekan .. terima kasih ...  Kalau Churp - Churp , orang klik sekali campaign yang kita share  , dapat lah jugak hasilnya ...

baru je nie .. nanti kita tengok hasil yg ida dapat ok ..


pening kan .. macam nie la ida pening mase first2 daftar ...Kalau nak daftr awk semua boleh DAFTAR SINI .. OK .. 
lepas da daftar, invite kawan-kawan anda di link anda supaya anda dapat byk income .. hehe :) 

SELAMAT MENCUBA KAWAN-KAWAN ..


p/s:masih baru ..
 sila tunjuk ajar.. :)








-ILYMRJ-


♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

0 in love :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...