FOLLOWER

my classmate - 15/12/201

hai bloggers sekalian .. 
hari ni ida nak cerita tentang classmate yang ida rase paling gempak bg ida ..
 byk kenangan bersama mereka .. 
nak cerita byk pon tak boleh nanti readers yg lain bosan membaca kan kan ..
ida upload gambar di bawah nie supaya rindu pada mereka akn terubat .. ( peacee!!! )
 so mari lihat foto2 di bawah nie ..

-
-
-
-
-
-
********************************************************




gambar kat atas nie masa
dinner pertama bagi kami section 16 & section 18
-----------------------------------------------------



------------------------------------------------------
gambar bawah nie masa classmate sume hiking kat BROGA HILL .. MEMORY WITH US .. :)



------------------------------------------------------
nota: (haha nota2 bagai .. biar la .. suka hati la nak letak ape.. hehe )
section 16-SEMESTER 4
section 18- SEMESTER 5 

class yang sangat gempak bagi ida .. ni je yang ida dapat upload .. banyak lagi gambar tok event kelas nie tapi nie je sempat ida tunjukkan .. ida harap persahabatan kite always jadi memory dalam hidup ..

LOVE THEM VERY MUCH <3<3

TAMAT SUDAH SEMESTER 5 DI KPTM, BANGI
....industry training will begin .. 

**********************************************************







-ILYMRJ-






♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

0 in love :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...