FOLLOWER

part 2- saat berniaga bersama mereka- 15/12/2011


ASSALAMUALAIKUM..
NI ENTRY KEDUA HARI NIE .. :)

bosan2 nie la nk update banyak ..
maaf kalau korang sume tak terhibur ..
asalkan saya hepyy ...:) 
nanti bila da bz da jarang update lagi ta best kn kn ??
SO...nk cerita nie .. 
nie final project tok entreprenuership ... 
tugasan kami ialah berniaga selama 3 hari pada bulan ramadan .. 
banyak cabaran dan dugaan yang kami tempuh ..
hujan lebat .. tapi perniagaan kami berjalan dgn lancar ..
best berniaga dengan dorang .. 
sato team yang sangat best .. always bagi kerjasama yang tak ternilai.. 


GERAI K.I.T.A
-
-
-
-

missing nor azuren **


to dia azuren .. azuren dikecualikan masa nie sbb ade teknikal yang ta dapat nk dielakkn




love them ok .. :)


sayang sangat pada mereka



rinduuu saat ni kawan ..
big bos dalam grup nie AMER..
dan ta lupa jugak kat grup member lain... 
(YANA K,GEA,LIN,AKMA DAN AZUREN)
team yang sangat best ...
kalau boleh nak berniaga lagi tapi masa hanya diberi 3 hari .. 
penat2 pon hasil dan untung kami dapat ..
Happy sangat2 ... :)

p/s: nak mintak maaf kalau ade kekurangan masa berniaga to .. 
baru skunk nk mintak maaf .. 
sbb segan nk minatk maaf depan2.. :)
paling happy azuren da sembuh dari kesakitan yang dialami ..:)


**************************************************************



-ILYMRJ-



♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

0 in love :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...