FOLLOWER

(*******) - 14/01/2012

ASSALMUALAIKUM PEMBACA .. hehe ..

agak lama ida tidak update blog nie .. mngkin masa ini ida agak sibuk dengan LATIHAN INDUSTRI .. dat y ida jarang update2 nie .. idea banyak tapi mood nk ber-blog payah sangat nak ada saat begini ..

mood kerja ?? sangat penat hari pertama kerja .. lagi2 kene letak bahagian accouting .. waawww bukan bidang ida tu , tapi ida cuba amik cabaran .. cabaran sangat mencabar !! sangat susah . hanya ALLAH sje tahu .. ida nak 3 bulan tu cepat habis .. dah tak larat nak tengok angka ribu riban nie .. hahaha letih bila dah bekerja .. cerita pasal letih nie , letih adalah suatu hal wajar dan pernah, bahkan hampir dialami oleh setiap orang. tak pandang status, keadaan, bahkan tempat...

latihan industri !! syarikat yang ida dapat kat gombak .. mereka yang sama dengan ida ialah yana dan akma .. yana dengan ida sama department (ACCOUNTING DEPARTMENT), akma (SECRETERIES DEPARTMENT)
 ( pe kejadah pon ida tak tahu ) maaf ! hehe

ida belajar bende baru !!! 

TAAAAAAAARRRRRAAA !!!


UBS COMPUTERIZED ACCOUNTING

nak tahu bende apa tu ?? haha jawapan dari ida , tanya budak accounting .. mereka lebih pakar.. haha ...
sangat penat dan boring buat kerja nie .. mgkin baru lagi kot .. lame2 mgkin seronok .. INSYA-ALLAH ..



BORING !! , BORING !!!

Rasa nak dapat demam lepas praktikal 2 hari nie .. kepala ida pun dah naik pening jumpe banyak nombor nie . wktu belajar tak jumpe macam nie .. reality dalam pekerjaan kan .. kene tempuh dengan senyuman walaupun terpaksa utk kita lakukan ..


SENYUM DAN SENTIAS SENYUM  !!!
(Supaya nampak muda dari yang biasa)

nak cerita tentang staff-staff dekat sana .. mereka sporting sangat .. sangat kekok nk bercerita sbb majoritinya pekerja sana dah dewasa .. so, ida jadi pendiam dekat sana .. best kan jadi pendiam .. hahaah bak kata orang ( SILENT IS BETTER THAN TALK ) .. hihihi jadi ida buat kerja secara diam sampai la kesudah nye .. NASIB ada yana dan akma .. so tak ada lah rase keseorang .. hehe ..


KEEP ALWAYS SILENT .. :)


Sampai sini jer ida nak cerita .. ida nak mintak maaf kalau cerita ida kat atas sangat bosan .. hehe sebab mood ber-blog belum ada sepenuhnye .. nanti ida akan update lagi yerk .. ( kalau rajin ..) hehe k tata 

-------------SELAMAT MEMBACE--------------




kalau hari hari  kene buat 
ACCOUNTING  
boleh pecah kepala nie tengok number ..












-ILYMRJ-








♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

2 in love :):

deardearyhaty.blogspot.com said...

senyum sokmo,k.ida!!:)

SyuhadaRohaizaT said...

kene senyum je la lepas nie.. baru nampak muda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...