FOLLOWER

MALTIC oh MALTICS !!

ASSALAMUALAIKUM READERR SEMUA ,,
 DAN SELAMAT MALAM ( memandang kan eda update pada waktu malam ..)

SETIAP hari SETIAP masa SETIAP jam ADE je kerja .. 
huh .. kerja kan ... balik rumah comfirm tido punya .. kadang2 dah tak ade masa dgn sayang lg .. hehe sbb kene bgun awl pagi pergi kerje.. huh !!! 

masuk2 office tengok kat atas meja.. hah ... banyak kerja yg eda tinggalkan sbb raya cina tu .. hehe 

jeng jeng....


nampak invoice ats meja tu .. dari minggu lepas baru buat separuh ..gila kan ..

sunyi je department hari ini .. masing2 cuti lagi .. so masing buat kerja masing-masing .. eda buat la kerja eda sampai tahap yang membosankan ida amek2 gambar... kene senyap2.. nanti bos nampak ..
nak cerita pasal bos plak , bos nie muka nampak garang , tapi sekali dia buat lawak perghh !! mmg sporting ..
kadang2 tu intai-intai si YANA KADIR membuat kerja.. hah leka btol dye myiapkan kerja dye ..
pe boleh buat , itu lah kerja yang telah diberikan oleh senior staff kt sane .. haha ACCOUTING pulak .. so kalau silap , semua silap ok .. boleh sewel kejap kalau satu silap ...
nak cakap bosan tu, mseti lah bosan , tipu la kalau korang cakap tak bosan buat kerja sama setiap masa.. saba jela yang eda mampu .. MAIZATULAKMA pulak banyak gelaran nama yg staff panggil .. contoh yang paling best MARIA , .. haha kami panggil akma , tapi staff kt sane pgl AKMAL , AKMAR .. hhaha
banyak gelaran kau MARIA.. kelas kauuu !! hehe

tu je nak eda cerita kan .. maaf kalau ayat tunggang terbalik .. hehe so kerja eda besok sama je .. hehe 

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA .. !!










-ILYMRJ-


♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

0 in love :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...