FOLLOWER

MYONLYLOVE-FAMILY-

ASSALAMUALAIKUM PEMBACA BLOGGER.. 
SIAPA!!
 awak la yang tengah baca tu , bacalah . saya tak marah .. hehe

SELAMAT TAHUN BARU BUAT  SEMUA WARGA MALAYSIA... 



yeahh !! dah tahun 2012 pon .. sekejap je masa nya .. tahu2 umur pun da jadi 21.. ohhh !! tidak .. awalnya untuk jadi 21 tahun .. tapi kena terima hakikat la yg ida ni makin lame makin tua .. ( tak tua sangat pun, 21 je kot ) hehe ..

azam tahu baru ida .. huhu .. salah satu azam ida ialah ida nak jadi terbaik dari tahun lepas.. ada lagi azam ida.. nanti lah ida bagitahu .. (takpayahlatahu..malulahnakbagitahu)

nak kata sambut tahun baru tu , ada la.. ida sambut juga tapi dengan family dan buah hati ida .. iaitu 
-MYBUNCIT- .. ida panggil sebab dia dah makin buncit .. hehe best sangat dapat tengok bunga api dengan mereka.. terima kasih luangkan masa awk bersama keluarga saya ...

sebelum tahu baru , adik ida, saifullah ataupun kami panggil wa , nak tahu kenapa,, sbb dari kecil dah panggil wa, nak panggil apa lagi kn kn .. hehe balik pada cerita tadi , wa ni nak belanja makan malam .. terkejut ida dengar .. susah nak suruh dia belanja nie .. hehe apa lagi, satu keluarga ida pergi , termasuk buah hati saya (mybuncit) and buah hati adik saya iaitu ALEEN... tempat makan malam kami ialah di COZY PLACE,WANGSA MAJU .. hehe .. seronok sangat sebab masa ni la family nak bersatu .. sbb sekarang masing2 bz .. termasuk la ida ..  ida bahagia sebab ada keluarga yang amik berat pasal ida, serta memahami .. INSYAALLAH , kalau ada rezeki ida pulak belanja mereka.. ( TAKTAHULAHBILANAKKAYA ) ...

ni gambar2 yang sempat ida amik .. harap anda tak bosan membaca cerita ida .. maaf atas kesilapan ayat .. hehe masih belajar ber-blogging .. hehe

------------------------------------------------------------------------

-COZY PLACE,WANGSA MAJU-



rohaizat family's


my hero and heroin .. 


inilah wa bersama teman hidup dia ..


i love him so much !!


adek buncit saya..
gambar adik ida yang lain ta sempat nak snap .. maaf .. :)



terima kasih lah sebab belanja kami AHMAD SAIFULLAH..











-ILYMRJ-



♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

1 in love :):

H Y D E said...

nampak bahagia keluarga kamu.

semoga kebahagiaan ini berterusan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...