FOLLOWER

AbeeRugs ( The house of Persian Carpets)

Assalamualaikum Pembuka Bicara.

hai stalker, pembaca-pembaca yang sy rindu-rindui . Nak dijadikan cerite mmg tak ade cerita . Just nk promote kedai ni . ABEERUGS ( The house of Persian Carpets) . Mai la singgah THE HOUSE OF PERSIAN CARPETS . . bukan nak buat marketing ke promote ke ape, sbb tang marketing Ida memang FAIL .. HeHeHe Saje nak kongsi link ni dengan blogger suma ..  Jenjalan dulu kat sini . mane tahu berkenan . Karpet semua diimport dari Luar . Amazing sangat tengok karpet2 ni , Nak beli rasenye bukan taraf Ida lagi .Sbb harganya pun memang sangat cantik jugak .  But  kalau ade rezeki lebih apa salahnya kan . bole jadikan satu ruang atau sudut dlm rumah jadi sgt elegent. ( Pandai juga den buat promote-mempromote ni )


SHOWROOM


Nanti kite sambung lagi ..

-bYE-

Terima Kasih kepada yang singgah membaca :)
HAVE A NICE DAY U OLL'S .


♥♥Terima Kasih Kerana Rajin Membaca Blog ini.. Like Kalau Suka ! ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...